JAKE-hanketoimien juurruttamiskärjet

jakekaavio1-5

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Vuosi 2017 on JAKE-hankkeen viimeinen toimintavuosi.

Näin hankkeen loppupuolella olemme valikoineet yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa useista hyvistä hanketoimistamme kohderyhmillemme suunnatut kolme levittämis- ja juurruttamiskärkeä; yhden konkreettisen toimen kunkin hankkeessa toteutetun ydinteeman ympäriltä.

Jake-hanke kohdentaa resurssejaan vuoden 2017 aikana etenkin näiden toimien levittämiseen ja juurruttamiseen Pohjois-Karjalan maakunnassa sekä muualla Itä-Suomessa.

 

Lue lisää

Kumppanuudella kohti hyvinvointia

JAKE on Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Kylien yhteinen hanke, jolla edistämme järjestö- ja kansalaistoimintaa. Yhteisen tekemisen – kuten kunta-järjestöyhteistyön – lisäksi teemojamme ovat:

1) kansanterveysyhdistysten yhteistyö ja terveysviestintä (Terveys-JAKE)
2) järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan uudet muodot (Moni-JAKE) ja
3) paikallisyhteisöt hyvinvointitoimijoina (Kylä-JAKE).

viiva

Loppuseminaari: Järjestöillä on ollut ja tulee olemaan tärkeä merkitys hyvinvoinnin ja terveyden edistäjinä

26610344509_75fa429488_kJAKE-hankkeen loppuseminaarissa arvioitiin mennyttä ja katsottiin tulevaan.

Avauspuheenvuoron pitänyt Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen toiminnanjohtaja Kaisa Hiltunen myös juonsi tilaisuuden.

Seminaarin vieraileva puhuja, pääsihteeri Riitta Särkelä Ensi- ja turvakotien liitosta, korosti esityksessään järjestöjen erityistä merkitystä Suomessa. Järjestöt ovat olleet keskeinen osa demokratian kehitystä – ne ovat antaneet ihmisille mahdollisuuden liittyä yhteen ja toimia yhdessä. Lue lisää

Tervetuloa JAKE-hankkeen marraskuiseen loppuseminaariin

JAKEn loppuseminaari 8.11.2017

Aika: Keskiviikko 8.11. klo 12.00-16.00
Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15

Ilmoittaudu: http://bit.ly/2qKREhp

Seminaari on tarkoitettu yhteistyökumppaneillemme, kaikille kuntien ja järjestöjen edustajille sekä järjestötoimijoille tai muutoin asiasta kiinnostuneille.

Seminaarin pääpuhujana toimii Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelä, joka kertoo järjestöjen merkityksestä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Lue lisää