Olisiko yhdistyksillä huollon tarvetta?

flat-icons-gas-station-image-round-45567772Tarvitseeko pitkäaikainen puheenjohtajanne pään tuuletusta, entäpä uusi taloussihteerinne perehdytystä tai kuka voisi auttaa viestintäkysymyksissä?

Pohjoiskarjalaiset ovat yhdistysosaajia ja tekevät esimerkillistä työtä valtakunnallisesti. Monenlaisia tarpeitakin on – miten saataisiin kysyntä ja tarjonta kohtaamaan toisensa? Miten saataisiin jo tehtävä työ ja tukimuodot paremmin esille ja samalla ehkä kartoitettua se, mitä ei tehdä?

Yksi vastaus voi olla yhdistysten, seurojen ja yhteisöjen yhteinen kohtaamispaikka, jonkin sorttinen huoltamo, josta saa tarvitsemiaan palveluita ja neuvoja. On ihan ok olla välillä ihmeissään yhdistysbaanalla. Silloin voi pysähtyä huoltamolle.

Tervetuloa mukaan JAKE-hankkeen Huoltamo-ideointiin. Itu työlle on alkanut jo viime keväänä, ja vuoden 2015 aikana on tarkoitus ottaa seuraava askel. Seuraava etappi on tutustumisvierailu Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki -järjestöpalveluun 18.2.

Pystyisikö sinun yhdistyksesi tarjoamaan palveluita tai tukimuotoja Huoltamolle tai onko sinulla selkeitä tarpeita, jotka sopisivat paremmin kuin hyvin Huoltamoon? Millaiselta näyttää sinun Huoltamosi?

Kerro mielipiteesi: Kari Hyvärinen, 044 322 4848, kari.hyvarinen(a)kansanterveys.info