JAKE-hanketoimien juurruttamiskärjet

jakekaavio1-5

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Vuosi 2017 on JAKE-hankkeen viimeinen toimintavuosi.

Näin hankkeen loppupuolella olemme valikoineet yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa useista hyvistä hanketoimistamme kohderyhmillemme suunnatut kolme levittämis- ja juurruttamiskärkeä; yhden konkreettisen toimen kunkin hankkeessa toteutetun ydinteeman ympäriltä.

Jake-hanke kohdentaa resurssejaan vuoden 2017 aikana etenkin näiden toimien levittämiseen ja juurruttamiseen Pohjois-Karjalan maakunnassa sekä muualla Itä-Suomessa.

 

Jake-hankkeen juurruttamiskärjet ovat:

Kunta-järjestö -yhteistyö: Järjestöyhteistyön ohje

  • Toimii kuntien ja järjestöjen yhteistoiminnan työkaluna; tuo kootusti esille kuntien ja järjestöjen välisen yhteistoiminnan periaatteita.
  • Kirjattuna ovat mm. erilaiset foorumitoimet, kumppanuustoiminta, myönnettävät avustukset ja tuet, järjestöille tarjottavat toimitilat, yhteistyön vuosikello sekä kunnan järjestöyhteyshenkilöt.

Yhdistysten välinen yhteistyö: Yhdistyshuoltamo

  •  Kokoaa yhdistysten osaamisen ja tilauksesta toteutettavat tukipalvelut yhdelle sivustolle. Suoraan yhdistyksiltä yhdistyksille koko maakunnan alueella.

Kansalaistoiminnan kehittäminen: Vapaaehtoistoiminnan verkosto

  • Kehittää ja tekee näkyväksi vapaaehtoistoimintaa Pohjois-Karjalassa.

 

PowerPoint-esitysTästä kaaviosta voit tarkastella Jake-hankkeen toimintavuosien (2013–2017) aikana syntyneitä toimia sekä sellaisia toimia ja verkostoja, joiden kehittämisessä ja toiminnassa olemme olleet, ja yhä olemme, mukana.