Yhteiskunnallisella markkinoinnilla kohti terveempää arkea, esimerkkinä Taksistartti-hanke 

viestintärinki takstistarttiHyvistä tuloksista erinomaisiin… Miksi yhteiskunnallinen markkinointi on hyvä työkalu terveydenedistämistyössä?

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Taksistartti-hankkeen viestintäsuunnittelija Anssi Kekkonen ja terveyden edistämisen suunnittelija Eeva Ruutiainen kertovat, kuinka hanketta suunnitellaan, toteutetaan ja kuinka hankkeen tavoitteet saavutetaan yhteiskunnallisen markkinoinnin keinoin.

Keskiviikkona 3.5.2017, klo 10-12

Paikka: kokoustila SORINA (Siltak. 20 A 11, Joensuu)

Mukaan mahtuu n. 17 osallistujaa.

Ilmoittautuminen:

http://bit.ly/2o9SUO1

Lisätiedot: Viestintärinkiä ja viestinnän koulutuksia koordinoivat Jake-hanke: viestintäsuunnittelija Heidi Korpelainen, heidi.korpelainen@kansanterveys.info sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Kathy-toiminta: viestintäkoordinaattori Marleena Laakso, marleena.laakso@pksotu.fi